De Kleine Ondernemers Coach

(Life)coach voor Kleine Ondernemers op het gebied van Leven en Ondernemen.

Waarom ben jij gaan ondernemen?

Veel ondernemers starten een bedrijf, omdat ze meer vrijheid willen. Als directeur of eigenaar van een kleine onderneming, ben jij vaak de belangrijkste persoon in je bedrijf en is je bedrijf niks waard zonder jou. In de praktijk ben je al snel 24 uur per dag, zeven dagen per week met je bedrijf bezig, al is het maar in je hoofd. Je zet je hele leven in dienst van je bedrijf, en zowel fysiek als mentaal is je beoogde vrijheid uiteindelijk ver te zoeken. Dit kan anders. Ben jij de ondernemer geworden die je bij de start van je bedrijf ooit hoopte te zijn? Ik neem je graag mee terug naar de basis om vervolgens samen te concluderen welke puzzelstukjes nog op hun plaats moeten vallen om dat te bereiken.

Zo blijft tegenslag jou bespaard

Ik geloof dat je kunt ondernemen vanuit rust, balans en zelfvertrouwen. Dat je niet alle dagen van de week met je bedrijf bezig hoeft te zijn, dat je tijd kunt overhouden voor je familie en vrienden, en dat je er óók nog een dikke boterham aan kunt verdienen. Natuurlijk gaat niet alles in één keer en verloopt het proces met horten en stoten. Doorzettingsvermogen is essentieel. Je leert uiteindelijk meer van de tegenslagen dan van de voorspoed. Maar je hoeft niet continue onderuit te gaan om beter te worden. Ik kan er met mijn ervaring voor zorgen dat jou zoveel mogelijk tegenslag bespaard blijft.

Van nulmeting naar gericht resultaat

Aan de basis van mijn begeleiding ligt een nulmeting. Hoe tevreden ben jij op dit moment met jouw onderneming én met jouw leven? Wat scoor je nu en welke score wens je eigenlijk? Hoe ziet de stip op jouw horizon eruit? Als je van een zes een negen wilt maken, brengen we in kaart hoe die negen eruit ziet. Wat is ervoor nodig om die negen te behalen? En hoe zorg je ervoor dat je na de coaching niet in je oude patronen terugvalt? Ik coach jou door deze stappen heen, met blijvend resultaat.

Volgens mijn klanten zijn dit de tien belangrijkste vlakken waarop ik hen heb laten groeien:

Helderheid

We maken zaken concreet, leggen de vinger op de zere plek en komen daardoor snel tot een oplossing.

Nieuwe inzichten en perspectieven

Jij hebt (onbewust) oogkleppen op en die haal ik voor je weg, waardoor jij op een verfrissende manier naar je eigen bedrijf gaat kijken.

Inspiratie

In de waan van de dag raak je als ondernemer je creativiteit kwijt. Ik zorg ervoor dat er weer ruimte is om creatief te denken.

Zelfvertrouwen

Jouw lat ligt hoog voor jezelf en het gras bij de buren is groener. Of toch niet? Ik hou je een spiegel voor waardoor je je weer bewust wordt van jouw kennis, kunde en prestaties.

Balans

Om het beste uit jezelf te halen, is het belangrijk dat je jezelf regelmatig onderhoudt. Ik stimuleer je om aan je mentale en fysieke gezondheid te werken.

Focus

Wat is jouw doel? Welke stappen zijn daarvoor essentieel? En welke eigenlijk helemaal niet? Ik zorg ervoor dat je alleen datgene gaat doen, dat nodig is.

Persoonlijk leiderschap

Je weet waarschijnlijk zelf best wat goed voor je is, maar je doet het niet altijd. Ik leer je waar dit vandaan komt en hoe je controle over jezelf krijgt en houdt.

Stok achter de deur

Natuurlijk wil jij aan jezelf en je bedrijf werken. Maar het lukt niet. Vreemde ogen dwingen: jij reserveert tijd voor coaching en ik verwacht dat je je opdrachten volbrengt. De resultaten zorgen dat je gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

Je hebt groeiambities, maar ‘als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Je zult dus iets moeten veranderen, om een hoger niveau te bereiken.

Een betrouwbaar en objectief luisterend oor.

Ik weet wat ondernemen is en je kunt je hart bij mij luchten.

TESTIMONIALS

“Sandy liet me inzien dat de groei van mijn onderneming niet via de weg van mijn grote angst hoeft, maar door gebruik te maken van mijn talenten. Dankzij ons gesprek viel er sinds maanden een zware last van mijn schouders.

Sandy is een luisterend oor, ze geeft je tips, ideeën maar bovenal haalt ze het beste in jou naar boven!”

“Sandy kwam bij me in een proces waarin ik nog volop bezig was met de start van mijn bedrijf. Ik zat vol ideeën, maar was ook zoekende, moest nog veel vorm geven en eigen maken. Sandy luistert echt naar je, denkt mee, motiveert en inspireert. Ze laat je zien waar jouw kracht ligt zonder daarin te willen sturen. Ze hielp mij om de juiste flow te vinden, om vertrouwen in mezelf te krijgen als ondernemer en echt door te pakken. Ik ben haar enorm dankbaar hiervoor!”

“Toen ik voor het eerst sprak met Sandy zat ik er dik doorheen. Ik had te lang teveel stress ervaren. Haar vragen boden direct houvast in mijn dwalende gedachten.

De coaching maakt veel in me los en toch krijg ik er ook energie van. Mijn traject is nog niet afgerond, maar ik ervaar nu al een hele verbetering.”

Wacht niet langer en neem vandaag nog de leiding over jouw Leven als Ondernemer!