Voor wie

Mijn bedrijfsnaam De Kleine Ondernemers Coach leidt geregeld tot leuke gesprekken. Zo was ik laatst op een bijeenkomst waar een ondernemer mijn visitekaartjes zag en demonstratief door zijn knieën zakte. Hij vroeg of alleen ondernemers die klein van stuk zijn in aanmerking komen voor mijn coaching.

Kleine ondernemingen

‘De Kleine Ondernemers Coach’ staat voor mijn doelgroep. ‘Kleine’ omschrijft niet iemands lengte, maar de omvang van iemands onderneming. Ik coach directeuren en eigenaren van ondernemingen met maximaal tien medewerkers, die te maken hebben met ontwikkelvraagstukken. Mijn cliënten kiezen er over het algemeen bewust voor om hun bedrijf klein te houden. Een bedrijf leiden met tien medewerkers, geeft namelijk een andere uitdaging dan wanneer je honderd of misschien wel duizend mensen in dienst hebt. Een klein bedrijf heeft meestal geen managementlagen. Zo ben jij als directeur of eigenaar vaak de belangrijkste speler in je bedrijf, en is je bedrijf weinig – of in ieder geval een stuk minder – waard zónder jou. Wil jij jezelf ontwikkelen? Meer delegeren? Zoek je naar een balans tussen werk en privé? Wil je betere resultaten boeken? Of meer energie halen uit je werk? Heb je behoefte aan een sparringpartner? Dan ben ik er voor jou.

Dit kun je van mij verwachten

Ik richt me voornamelijk op zakelijke dienstverleners. Ik heb zelf namelijk ook ervaring als ondernemer in deze sector. We spreken dezelfde taal. Ik ben daarnaast erg nieuwsgierig en ik heb oog voor detail. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar offline coaching. Als ik tegenover jou zit – en dat kan ook op anderhalve meter afstand – kan ik goed voelen wat er in jou omgaat. Dat helpt mij om snel tot de kern te komen. Het maakt de coaching direct effectief. Dat typeert mij: ik ben doelgericht, resultaatgericht én kwaliteitsgericht. Ik stimuleer vooruitgang en ga voor het optimale.

Dit verwacht ik van jou

Ik verwacht van je dat je, wanneer wij gaan samenwerken, je echt vanuit je eigen motivatie bereid bent om dingen te veranderen. Dat je jezelf openstelt en mij vertrouwt, is daarbij essentieel. Ik zal je in een coachtraject kritische vragen stellen en feedback geven. Het is niet altijd fijn om een spiegel voorgehouden te krijgen. Daar moet je dus voor openstaan. Daarbij vergt het doorzettingsvermogen om iets te bereiken. Voordat we met elkaar gaan samenwerken, voer ik daarom altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De grootste transformatie maak je immers door als je je kwetsbaar opstelt en bereid bent om jezelf te ontwikkelen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de leiding over jouw Leven als Ondernemer!